Buildlink Asiakasreferenssit

Asiakkaitamme ovat mm. kiinteistöhuolto, isännöinti- ja kiinteistöjen manageeraus, teollisuus, energianhuolto ja siivousalan yritykset.

Kaikki asiakkuutemme perustuvat seuraaville periaatteille

Palvelu täytyy pystyä ottamaan käyttöön työn ohessa. Raskaat käyttökoulutukset ovat historiaa. Kaikki ohjeistukset löytyvät verkosta - nyt ja heti.

Buildlink on osa asiakkaamme kokonaisratkaisua. Pyrimme parhaamme mukaan yhteensovittamaan Buildlinkin osaksi asiakkaan toimintaympäristöä. Keskeisiä periaatteita ovat päällekkäisyyksien karsiminen, avoimet rajapinnat muihin ratkaisuihin sekä yleiskäyttöisyys.

Buildlink on skaalautuva ratkaisu. Käyttöönotto tapahtuu joillakin ydinpalveluilla mutta käytäntö on osoittanut että uusia tarpeita syntyy jatkuvasti. Tarjoamme kaikki Buildlink-palvelun lisäominaisuudet samaan pakettiin/hintaan.

Buildlink

 

Viialan Asuntotuotanto Oy

Viialan Asuntotuotanto Oy on Akaan kaupungin omistama vuokrataloyhtiö jolla on Viialan Kylmäkosken alueella yhteensä vajaa kolmesataa vuokra-asuntoa.

Haasteet: Saada kustannussäästöjä ja tehostaa toimintoja ajanmukaisilla tiedonhallinnan ja asiakaspalvelun ratkaisuilla. Tiedonhallinta ja viestintä kuluttaa paljon henkilökunnan aikaa.

Ratkaisu ja lisäarvot: Buildlink palveluiden avulla on kehitetty niin huolto- ja ylläpitotoimintoja kuin asukkaille suunnattuja viestintä ja palautepalveluita. Tehostunut verkkopohjainen tiedonhallinta.

Viialan Asuntotuotanto Oy

TS Isännöintipalvelu Oy

TS Isännöintipalvelun päätoimialue on Tampere ympäristöineen, mutta palvelut kattavat koko Suomen. Isännöinti kohdistuu kaikkiin taloyhtiö palveluihin taloushallinnosta teknisen isännöinnin ratkaisuihin.

Haasteet: Toiminnot tehty manuaalisesti joka teettänyt runsaasti työtä. Kiinteistöjen huolto- ja ylläpitopalveluiden kontrollointi on haastavaa.

Ratkaisu ja lisäarvot: Eri kiinteistöissä tapahtuvasta toiminnasta saadaan parempi kokonaiskuva. Viestinnän ja tiedonhallinnan tehostuminen.

TS Isännöintipalvelut Oy

 

Checkmark Oy

Pieksämäkeläinen Oy Checkmark Ltd on Suomen johtava kassapöytien ja kassa-aluetuotteiden valmistaja.

Haasteet: Helppo palvelukanava asiakkaiden vikailmoituksille.

Ratkaisu ja lisäarvot: Vikailmoitusten vastaanoton ja kanavoinnin tehostaminen. Virheiden vähentäminen ja laadun parantaminen.

Checkmark Oy

Saskitek Oy

Sastamalan kiiteistötekniikka Oy on kiinteistöhuolto- ja ylläpitopalveluita, sähkötöitä ja infrarakentamista tarjoava yritys.

Haasteet: Huoltotoimintojen seurannan ja raportoinnin haasteet.

Ratkaisu ja lisäarvot: Työnjohdon ja työntekijöiden ajalliset säästöt. Huoltokohteiden tiedot ajantasaisiksi. Toiminnallisen laadun paraneminen. Tarkempi ja virtaviivaisempi raportointi.

Saskitek Oy

 

Kangasalan talopalvelut Oy

Kangasalan Talopalvelut Oy on yrittäjien omistama isännöitsijätoimisto, joka palvelee Pirkanmaan alueella kaiken kokoisia ja kaiken ikäisiä kiinteistöjä. Isännöintiä on tällä helkellä noin 50 kiinteistössä.

Haasteet: Eri sidosryhmien välisen yhteydenpitokanavan luominen sekä kiinteistöissä tapahtuvan toiminnan seuranta ja kontrollointi.

Ratkaisu ja lisäarvot: Viestinnän on reaaliaikaisuus ja laadun paraneminen. Buildlink on mahdollistaa monipuoliset verkkopalvelut kilpailukykyisin hinnoin.

Kangasalan Talopalvelut

Urban Mill

Urban Mill - Co-working and Co-creation Platform Prototype for Urban Innovations.

Haasteet: Haasteena etsiä, kartoittaa ja tutkia kiinteistöihin liittyviä innovaatioita sekä luoda pohjaa laajemmalle kiinteistöalan ekosysteemille.

Ratkaisu ja lisäarvot: Buildlink palvelun avulla voidaan havainnollistaa ja testata moderneja digitaalisia mobiilipalveluita useissa eri käyttökohteissa kuten huollossa, siivoustyössä ja asiakaspalvelussa.

Urban Mill

 

Yhteydenotto

Ottakaa yhteyttä ja sopikaa tapaaminen, jossa voimme keskustella organisaationne tarpeista ja mahdollista ratkaisuista.

myynti@buildlink.fi
+358 40 5788750